Avantajele Sacilor de Vidat Haine

Spaţiul pentru depozitarea hainelor, lenjeriilor de pat sau a diferitelor lucruri este una dintre cele mai mari probleme pe care le întâlnim acasă, în special dacă locuim la bloc, într-un apartament micuţ, unde suprafaţa limitată ne face să căutăm soluţia cea mai eficientă pentru depozitarea acestora. Mobilierul construit eficient şi cu diferite sertare şi cutii de depozitare ne-a ajutat foarte mult cu această problemă, însă apriţia sacilor de vidat este de-a dreptul revoluţionară.

Hainele şi lenjeria de pat sunt lucrurile cele mai voluminoase şi mai greu de păstrat şi depozitat, în special pentru că acestea trebuie ferite de spaţiile murdare, umede sau în care pot ajunge cu uşurinşă insectele, dar şi mucegaiul care este tot mai prezent prin casele oamenilor.


Calitate ireproşabilă

Sacii pentru Vidat Hainele sunt soluţia modernă şi la îndemână care vă va face viaţa mai uşoară, dar şi cu până la 70% mai mult spaţiu în dulapul, şifonierul sau chiar dressingul de acasă. Ar părea că aceşti saci sunt un fel de invenţie foarte complexă şi supraevaluată, însă, de fapt sunt doar nişte saci produşi dintr-un material plastic de calitate şi foarte rezistent (politilenă şi nylon), concepuţi în aşa fel încât utilizarea lor să fie la îndemâna oricui.


Vidare uşoară cu Aspiratorul

Sacii se pot umple foarte uşor cu haine, lenjerie de pat sau alte lucruri care nu au marginile ascuţite, după care se sigilează cu ajutorul unei cleme speciale, urmând ca aceştia să fie vidaţi cu ajutorul banalului aspirator sau vacuum obişnuit, care oricum nu lipseşte din casa noastră. Un sac plin de haine şi vidat la maxim poate reduce spaţiul pe care l-ar ocupa în mod obişnuit cu până la 70%.


Mucegai, Insecte, Miros neplăcut, Umezeală şi Apă, Murdărie

În afară de avantajul spaţiului economisit sau care, în foarte multe cazuri este limitat datorită suprafeţei mici ale casei sau apartamentului în care locuiţi, aceşti saci Vacuum Packs vă protejează complet împotriva mucegaiului, insectelor, mirosurilor neplăcute, umezelii şi apei, dar şi a murdariei, deoarece hainele şi celelalte lucruri sunt separate în totalitate de mediul din jurul spaţiului de depozitare. Chiar dacă depozitaţi aceşti saci umpluţi cu haine şi lucruri sub pat, într-o debara sau chiar la subsolul imobilului înb care locuiţi, protecţia este garantată şi nelimitată.


Saci de Vidat Parfumaţi

Un alt avantaj pe care îl reprezintă sacii de vidat este faptul că sunt şi modele de saci de vidat parfumaţi (trandafir, levanţică şi iasomie) care vă păstrează hainele şi lenjeria de pat în condiţii elegante, iar în momentul în care vă hotărâţi să folosiţi lucrurile păstrate în saci, acestea vor avea un miros proaspăt şi plăcut, un parfum asemănător balsamurilor cu care clătiţi hainele atunci când le spălaţi în maşina de spălat rufe.


Soluţia optimă pentru Bagaje şi Vacanţe

Cine s-ar fi gândit că în sfârşit îţi poţi lua dulapul cu tine atunci când pleci în vacanţă cu familia sau într-o călătorie de afaceri. Limitele tocmai s-au năruit odată cu aceşti saci minune care îţi măresc pur şi simplu spaţiul din interiorul bagajului. Acelaşi spaţiu, de trei ori mai multe haine! Nu te mai limita şi pune-ţi toate hainele pe care crezi că le-ai putea îmbrăca atunci când pleci în vacanţă. De ce să îţi iei doar 2-3 schimburi când îţi poţi luat de 3 ori mai multe haine? Poţi vida în saci şi încălţămintea care nu se şifonează. Un număr nelimitat de lucruri care nu au marginile ascuţite şi care nu pot provoca rupturi ale sacilor.

Nu te-am convins?   Preţurile mici din oferta noastră ar trebui să-ţi stârnească măcar curiozitatea! Comandă Saci Vidat Hainele