Informaţii Utile

Cum pot comanda produsele dorite?

Există două moduri prin care puteţi comanda produsele din oferta noastră:

  • Efectuarea de comenzi online prin intermediul formularului de comandă disponibil pe site;
  • Comenzile telefonice care pot fi efectuate la numerele de telefon afişate, în intervalul orar stabilit.

Dacă aţi optat pentru realizarea unei comenzi telefonice, vă rugăm să precizaţi denumirea şi modelul produselor pe care doriţi să le achiziţionaţi, împreună cu datele de contact şi adresa de livrare, complete şi corecte, pentru a vă putea expedia comanda în cel mai scurt timp posibil.

Efectuarea unei comenzi online presupune completarea formularului de comandă disponibil pe site. Magazinul nostru online vă pune la dispoziţie un mod simplu şi intitiv pentru realizarea de comenzi fără apelarea unui operator uman prin telefon sau e-mail. Tot ceea ce trebuie să faceţi este să alegeţi produsele şi modele din lista de produse disponibilă pe site, să completaţi corect datele cerute în formularul de comandă: numele şi prenumele, numărul de telefon, adresa de e-mail, eventualele observaţii, adresa de livrare completă (stradă, număr, bloc, apartament, după caz), dar şi datele de facturare în cazul în care doriţi ca factura să fie emisă pe firmă.

Pe acest site se comercializează saci de vidat pentru haine, lenjerie de pat, perne, pilote, etc. Sacii sunt ambalaţi individual şi sunt disponibili în 3 mărimi (50 x 60 cm, 60 x 80 cm, 68 x 98 cm), sunt parfumaţi (trandafir, levanţică şi iasomie), dar şi în varianta fără parfum. Sacii se livrează în limita stocului disponibil. Nu toţi sacii disponibili sunt parfumaţi. Pentru mai multe informaţii sau detalii legate de stoc, ne puteţi contacta telefonic.


Se pot face comenzi telefonice?

Da, acceptăm comenzi telefonice la numerele de telefon afişate pe site, în intervalul orar stabilit. Pentru mai multe detalii vă rugăm să accesaţi pagina de Contact.


Cum se livrează produsele comandate?

Produsele comandate se livrează exclusiv prin Curier Rapid, oriunde în România, fie că locuiţi într-un oraş, sat sau comună. Pachetul va ajunge chiar la uşa dvs., în cel mai scurt timp. În funcţie de comanda plasată, livrarea se poate face în mod gratuit pentru comenzile de minimum 300 Lei. Mai multe detalii pe pagina Livrare Produse.


Cum pot plăti pentru produsele comandate?

Plata produselor se face în momentul primirii coletului, către curierul care vă livrează produsele. De asemenea, în cazul în care doriţi să efectuaţi plata produselor prin transfer bancar, vă rugăm să ne contactaţi telefonic înainte de a plasa o comandă.