Returnare Produse

Conform O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, "Înainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere şi fără a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) şi art.14, în termen de 14 zile calendaristice începand cu ziua în care intră în posesia fizică a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator." Returnarea se va face în termen de 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renunţare / returnare.

În cazul în care doriţi să înapoiaţi anumite produse, care nu corespund aşteptărilor dvs., puteţi să o faceţi conform legii, suportând costul returului. Condiţiile pentru retur sunt următoarele:

  • Produsul trebuie să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aibă etichetele şi / sau ambalajele originale);
  • Să nu prezinte semne de uzură;
  • Returul să se facă împreună cu documentele care l-au însoţit.

Contravaloarea produselor comandate se poate restitui prin transfer bancar, într-un cont specificat de dvs., prin mandat poştal sau puteţi opta pentru ca suma aferentă produsului să reprezinte un avans pentru o viitoare altă comandă pe site-ul nostru.

Returul se poate face prin Poşta Română sau Curierat Rapid.

Dacă aveţi un produs defect, contactaţi-ne telefonic sau prin e-mail şi comunicaţi-ne problema dumneavoastră. Produsele defecte se trimit doar prin Poşta Română. Ambalaţi produsele în cutiile originale, iar în cazul articolelor cu garanţie acestea trebuie să fie însoţite de o copie după certificatul de garanţie. Costurile de expediere şi returnare prin Poşta Română sunt achitate de către Saci-Vidat.ro, în timp ce taxele de expediere prin curier pentru coletele trimise de client către noi sunt suportate de expeditor.

Orice problemă va fi soluţionată în maximum 7 zile lucrătoare.

Vă rugăm să nu trimiteţi colete prin curier fără a ne anunţa întrucât acestea nu vor fi ridicate. Vă rugăm să nu trimiteţi colete cu plată ramburs prin poştă sau curier către Saci-Vidat.ro, întrucât acestea nu vor fi ridicate. Pentru mai multe detalii puteţi solicita informaţii telefonic sau prin e-mail.